’s-Gravendeel – OHVV bij 1-0 gestaakt

De wedstrijd ’s-Gravendeel – OHVV duurde maar negenendertig minuten, want toen beëindigde scheidsrechte Moussaoui de wedstrijd. Hij kon na een behandeling van zijn kuit de wedstrijd niet meer verder leiden.

’s-Gravendeel begon fel. Er werd direct druk gezet wanneer OHVV in balbezit was. De eerste behoorlijke mogelijkheid was voor Zoey Hoogwerf. Uit een voorgegeven bal van Dejan Bislimi, kopte Hoogwerf over. De daaruit aansluitende aanval van OHVV bracht wel gevaar op. Jonathan Francisca kon uit het niets op Jimmy Waasdorp stormen, de ’s-Gravendeel doelman kon nipt met het been redding brengen.

’s-Gravendeel had veel balbezit op de helft van OHVV, wat in minuut drieëntwintig de voorsprong bracht. Perrie Huisman pingelde de zestien binnen en werd onderuit gehaald. Moussaoui aarzelde geen moment en wees naar de penaltystip. Spits Levi Vugts zag zijn penalty eerst gekeerd worden door Roy de Ruiter, maar uit de rebound wist Vugts het net wel te vinden, 1-0.

Iets later kwam Vugts in balbezit door goed doorzetten, maar op één of andere manier kwam hij net niet goed in balbezit om te kunnen afronden. Zoey Hoogwerf die daarna wel in balbezit kwam, mikte de bal naast het doel. Toen het geval in minuut negenendertig, toen Moussaoui het spel stillegde omdat hij naar zijn kuit greep. Na behandeling bleek dat hij het spel niet verder kon hervatten.

De wedstrijd zal op een nader te bepalen datum hervat of overgespeeld worden. Ervan uitgaand dat het eerste het geval zal zijn.

Volgende week een topper in 4F, dan gaat ’s-Gravendeel naar Oud Beijerland voor de wedstrijd tegen Zinkwegse Boys. Aanvang op Sportpark Beijerse Polder is 15.00 uur.